CCT Intermodal  -  framtida affärsområde -  Automatisk  Containerhantering

Myran, den finns​ i flera vers​ioner, utvecklats inom vårt affärsområde CCT Intermodal

Gående på spår,dvs rälsburen. Den kommer att finnas i både 20 fots längd och i 45 fots längd. Sedan kommer det att finnas en version i 45 fots längden där den ena transfer enheten kan förflyttas så att den kan även hantera 20 fots enheter. Det är den varianten som finns presenteras på vår video som finns nedan.

Sedan kommer det att finnas samma utförande på att hantera lastenheter men myran är självgående på gummihjul. Den kan även gå direkt i sidled då hjulen på myran är runt omsvängande vilket ger denna fördel. 

Båda varianterna kommer att finnas med hantering kapacitet kopplat till krigsmateriel hanteringen. Det finna med denna lösning är att den kan lika bra fungera i den civila verksamheten, om man mot förmodan skulle behöva ändvända dom i militärt syfte så är det bara att flytta dom till de terminaler som skall verka inom försvarets område. De är helt enkelt krigsplacerade.

Här presenteras enbart myran i sin helhet och hur det går till att öveföra enhetslaster. Klicka på bilden så startar en animering.